Total Pageviews

Followers

Sunday, November 13, 2011

kawan


kawan , apeee tuuu ? semua orang ada kawan . termasuk aku . aku ada ramai kawan . aku sayang kawan-2 aku semua . tapi mereka sayang aku tak macam mana aku sayangkan mereka ye ? aku rindu sangat-2 dekad bestie aku RABIATUL-ADAWIYAH . she is good person . dia banyak bagi aku dorongan yang aku tak pernah dapat dari kawan-2 lain . dia terlalu baik untuk aku . kadang-2 aku rasa aku tak layak di jadikan kawan baik dia .

okey . kadang2 aku rasa menyesal pun ada atas segalanya . sumpah aku tak sangka kawan baik aku da berubah sangat-2 . tapi bukan RABIATUL-ADAWIYAH . but orang laen okey . haiya awak niy . saya tau ramai orang suka kawan dengan awak . tapy awak tau tak awak da berubah sekarang ? awak tak macam dulu lagy . kalau saya tulis banyak pasal awak mesty awak tau saya tulis psal awak kan kawan ? sorry :'D

saya rasa sekarang seolah-2 saya da terpinggir dari korang semua . iyelha awak semua kan cantik hensem lawa . semua lha . tapy awak semua tu tak bawak ke dalam kubur pun . hihi . awak ouh awak . ape lha . bila saya tau awak buad saya cm tu sumpah saya tak sangka giler .

awak , saya tau awak da banyak bantu saya . semua masalah saya saya suka story dekad awak . tapy awak kenapa awak buad saya mcm niy syg ? sedeyh saya tau :( saya tau saya bukan kawan baik awak tapy awak tuuuu :/

takpe lha awak . saya sabar je . Insya Allah saya boleh terima semuanya . takpe . i'm okey . tak perlu risau lha okey syg ? :')

hary tu saya ada borak dnegan budak tu kan . alahai saya rasa nak tergelak besra bila anda semua perli saya . bg saya biar saya kawan dnegan budak teruk tu sebab dye tak pengaruhi saya pun . daripada anda semua yang depan punya lha baik dekad belakang mcm ******* . :) sorry . hihi . WTF ! sorry again :)))

awak saya pun ada hati dan perasaan jugak . takpe awak . saya minta maaf banyak-2 ye kalau ada yang terasa , saya tak tuju dekad sapa2 pun . hihi . enjoy your life ! :)


P/S : KAWAN NAK CARI MEMANG SUSAH MUSUH NAK CARI MEMANG SENANG :)

1 comment:

  1. kawan is rakan..tpi sahabat aldh prkataan yg sesuai untk mereka yg sntiasa berade brsme shbt tika sdh & eppy..

    ReplyDelete